Kwaliteit

Omdat wij onze klanten tot volle tevredenheid willen dienen, hebben wij voortdurend aandacht voor het waarborgen en zo mogelijk verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Om hieraan een goede invulling te kunnen geven worden eisen gesteld aan procedures en inrichting van de organisatie.

» De motivatie en inzet van de schoonmaakmedewerkers

Vakkundige, gemotiveerde en trouwe medewerkers zijn dé voorwaarde voor succes in de schoonmaakbranche. ‘De schoonmaker’ is het directe gezicht naar de klant toe.
De kwaliteit van schoonmaakdiensten wordt dan ook voor een groot deel bepaald door de motivatie en inzet van de schoonmaakmedewerkers.

Het is voor ons een prioriteit dat het personeel zich prettig voelt. Zo blijven medewerkers zich voortdurend inzetten voor de wensen van de klant. We stimuleren onze medewerkers om als één team te opereren. Daar bereiken we onze doelen mee!

» Kwaliteitsnormen, resultaten en controle

Schoonmaak RZ houdt via rayonmanagement contact, zowel persoonlijk als via een contactboek. Door een uniek controlesysteem, krijgt u als klant een goed beeld over de kwaliteit en de afspraken. Dit leidt tot betere resultaten.

» Duurzaam ondernemen en producten van hoogwaardige kwaliteit

Onze schoonmaakmaterialen en machines zijn hoog gekwalificeerd volgens de laatste normen en eisen in de schoonmaakbranche. Schoonmaak RZ werkt uitsluitend met milieubewuste producten, die het eindresultaat ten goede komen.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...