Schoonmaakwerk Zoetermeer

Een schoon gebouw is meer dan het visitekaartje van uw onderneming. Steeds meer mensen hebben last hebben van allergie├źn, dus een schone werkomgeving dringt het ziekteverzuim terug. Als werkgever of zorginstelling moet u voldoen aan bepaalde hygi├źnenormen. Redenen genoeg dus om met een erkend schoonmaakbedrijf in zee te gaan. Schoonmaakwerk Zoetermeer staat voor u klaar om uw pand weer brandschoon te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van interieur onderhoud en bouwopruiming van diverse objecten, waaronder: kantoren, bedrijfsruimte, sporthallen, fitnessruimtes, horecaruimtes, scholen. Schoonmaakwerk Zoetermeer is multifunctioneel inzetbaar, wacht niet langer en kijk op onze website www.schoonmaakrz.nl.


Schoonmaakwerk Zoetermeer | De nood van het schoonmaken

Onder regulier schoonmaakonderhoud verstaat Schoonmaakwerk Zoetermeer het dagelijks, wekelijks of periodiek schoonhouden van gebouwen. Aan de hand van het uitgebrachte advies stellen we in overleg met u een werkprogramma op met daarin de dagelijkse werkzaamheden. Elk gebouw heeft nou eenmaal behoefte aan een schoonmaakbeurt eens in de zoveel tijd. De een wat vaker dan de ander. Schoonmaakwerk Zoetermeer hebben de experts in huis om hierbij de juiste diagnose te stellen.

We proberen zo veel mogelijk vaste medewerkers in te plannen om op die manier een binding tussen de medewerker en u te kweken. Het verantwoordelijkheidsgevoel bij de medewerker wordt hierbij zonder meer versterkt. De gemaakte afspraken leggen wij vast in een kort en duidelijk plan. Al naar gelang de afspraken komen onze medewerkers dagelijks, wekelijks of volgens een andere gemaakte afspraak langs zonder u tot last te zijn. Wij willen zo goed mogelijk werk voor u leveren om zo het maximale resultaat te bereiken. Uw pand moet brandschoon worden en vooral ook blijven.

Contact opnemen


Schoonmaakwerk Zoetermer | Hoge kwaliteit

Door de jaren heen hebben wij van Schoonmaakwerk Zoetermeer hard gewerkt om zodoende een uitstekende band met onze klanten en relaties op te bouwen. Dit komt met name dankzij onze vakkundige, gemotiveerde en trouwe personeelsleden. U kunt bij ons op goedkope wijze uw pand op indrukwekkende wijze laten schoonmaken met Schoonmaakwerk Zoetermeer. We doen er alles aan uw kosten zo laag mogelijk te houden en zelfstandig voor u te werk te gaan. Wij hebben daarom geen hoge overheadkosten. Tot slot besteden we veel tijd aan onze personeel en is elke medewerker op voorhand door ons gescreend op betrouwbaarheid, integriteit en vakkundigheid.

Onze schoonmakers staan de gehele dag voor u klaar. Of dit nu s’ ochtends, s’ middags of in de avond is; wij zijn bijzonder flexibel en zijn ongeacht het tijdstip in staat om u te helpen. Een goede service, hoge kwaliteit en uitstekende medewerkers zijn de kernwaarden die u altijd van ons mag verwachten. Wij hechten als bedrijf bijzonder veel waarde aan het nakomen van de gemaakte afspraken. Per project wordt bekeken welke medewerkers hier het meest geschikt voor zijn. Deze werkwijze zorgt voor de allerbeste resultaten.


Snel resultaat zien!

Onze medewerkers gaan het liefst zo snel mogelijk voor u aan de slag. Wacht niet langer en kijk op onze website www.schoonmaakrz.nl en wordt vandaag nog geholpen door een van onze specialisten.

Contact opnemen

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...